Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Υπάρχει αγάπη μετά την αγάπη? Λάθος ερώτηση.

Όλοι έχουμε σκεφτεί,άραγε τι είναι η αγαπη;
Πολλοί το εχετε νιώσει ή τουλαχιστον νομίζετε ότι το έχετε νιώσει. Βέβαια η αγάπη είναι κάτι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο. Μπορείς να αγαπήσεις ΦΙΛΙΚΑ και ΕΡΩΤΙΚΑ!! Αγαπάς έναν κοντινό σου φίλο,που δίνεις την ψυχή σου για αυτόν,που ανησυχείς για αυτόν αλλά εδώ το δείχνεις με πράξεις όχι με λόγια! Μπορείς να αγαπήσεις κάποιον τρέλα πολύ ερωτικά,που εκεί νομίζεις ότι βρήκες τον άνθρωπο σου,που είσαι πανευτυχής,που νιώθεις ότι έχεις όλο τον κόσμο δίπλα σου,μέσα στην αγκαλιά σου. Που νιώθεις συνέχεια ότι η καρδιά σου αναπασα στιγμή θα εκραγεί. Που είναι το στήριγμα σου. Ο ένας και μοναδικός! Εγώ ένα ξέρω.ότι σε μια σχέση υπάρχουν 3 στάδια ο ενθουσιασμός,ο ερωτας και η αγάπη! Όπως και να το κανείς,η αγάπη μένει! Για πάντα! Όταν έχεις περάσει με άνθρωπο τόσα πολλά,όταν έχετε κάνει όνειρα μαζί με έναν χωρισμό η αγάπη δεν φεύγει!! Μπορεί να φαίνεται κάπως υπερβολικό,αλλά έτσι είναι! Για μένα τουλάχιστον! Είναι πολύ ωραίο να ξες ότι υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί έξω που σαγαπαει με όλη του την καρδιά.αλλά είναι ακόμα πιο ωραίο όταν τον αγαπάς και εσύ το ίδιο και ακόμα πιο πολύ .

Όλα αυτά όμως τα σκεφτεσε όταν πια αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πια δίπλα σου. Όταν πια τον χάσεις. Όταν πια θα είσαι μόνος.
Που το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να τον ονειρεύεσαι και να τον σκεφτεσε.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Όταν πια θα είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα είστε ποτέ ξανά μαζί. Όταν θα είσαι απογοητευμένος. Τότε θα σκεφτείς ότι κάπου κάτι έγινε λάθος. Αλλά υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θα μπορέσει να διώξει τον θυμό και το μίσος που έχεις μέσα σου.
Μίσος με αγάπη μαζι.
Ναι!
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΈ...ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ. Πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.
Γιατί μια μέρα θα χαθούν και θα μείνετε μόνοι.
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου