Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η ζωη ειναι μικρη...ειπες.

Νομιζω απο τον τιτλο καταλαβατε...αν οχι,ειμαι εδω να το εξηγησω!
Καμια φορα περναμε δυσκολα στην ζωη μας και τοτε αρχιζουμε και σκεφτομαστε,γιατι ηρθαμε σε αυτον τον πλανητη,ποιος ειναι ο σκοπος και ο στοχος μας, για τι προοριζομαστε. Αστειες ερωτησεις που δεν εχουν απαντηση...γιατι ειναι απλα γελοιες ερωτησεις!


Σαν ανθρωποι εχουμε την ταση να ειμαστε περιεργοι να κανουμε ή να ανακαλυπτουμε νεα πραγματα. Ομως καποια στιγμη φερνουμε μονοι μας τους εαυτους μας σε αδιεξοδους...
Mερικοι φτανουν τους εαυτους τους στα ορια θεωρωντας οτι δεν υπαρχει λυση για καποιο προβλημα.


Ας πω βεβαια οτι για οποιοδηποτε προβλημα υπαρχει λυση...αλλιως δεν ειναι προβλημα,ειναι απλα...ελλειψη εγκεφαλου

Πρεπει να κανουμε πισω καμια φορα,πρεπει να παραδινομαστε,και να αφηνουμε καποια πραγματα στην τυχη τους. Δεν ειναι η καλυτερη συμβουλη που εχετε ακουσει...αλλα ετσι λειτουργω εγω.
Και μαντεψτε...χαμογελαω μια ζωη!
ΜΙΑ ΖΩΗ!
Αυτο ακριβως..μια ζωη εχουμε. Δεν εχουμε χρονο ουτε για στεναχωριες ουτε για κλαματα ουτε γενικα για χαμενο χρονο για αχρηστους ανθρωπους. Εμμμ...υπαρχουν αχρηστοι ανθρωποι? Για εμας ναι...μπορει ισως να ειναι χρησιμοι σε κατι αλλο,αλλα απο νωρις πρεπει να διαχωρισουμε την ''σαβουρα'' απο την ζωη μας.
Ας ζησουμε ηρεμα...με χαρα και πολυ αγαπη,μαζευοντας εμπειριες ωστε να λειτουργουμε καλυτερα σε αλλα μικροπροβληματα. Τα καθημερινα ειναι μικροπροβληματα που λυνονται αμεσως...μη πω οτι δεν χρειαζεται να δωσουμε ιδιαιτερη βαση.
Ας απολαυσουμε την καθε μας στιγμη χωρις να νοιαζομαστε το πως δειχνουμε,τι πιστευουν οι αλλοι για μας,τι πρεπει να πουμε,τι πρεπει να σκεφτομαστε.
Ειναι μικρη η ζωη...για αυτο σκεψου τι πραγματικα θελεις να πετυχεις στην ζωη σου και ξεκινα...
ΝΑ ΖΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου